donderdag 21 juli 2011

Het Zwembad - Deel 13 - Klaar met bekabeling

Terwijl wij dachten dat er even nog een kabeltje aangesloten moest worden op de pomp, bleek dat de mannen toch wel iets meer werk hadden.
De bekabeling is klaar voor aan - en afvoer filter, aansluiting waterstofzuiger, overloop en zelf automatisch vullen ivm verdampen:
             

Het automatische vulsysteem getest maar staat weer uit want de aanvoer vanuit de put heeft overdag weinig druk. Vandaar dat hopelijk morgen de tankauto met water verschijnt om te vullen:


Lampen getest. Heel benieuwd hoe dit staat met 's-avonds met water in het bad:
 

Overzicht vanaf het terras boven. Zitten met een drankje en genieten maar!De rest wordt dus in Augustus afgemaakt zijnde de drainage, gaten vullen en buitenkant betegelen.
Nu is het wachten op water. De toezegging is morgen maar dat zegt niet zoveel. Hopelijk gaat het lukken zodat we tijdens 3 warme dagen nog even kunnen genieten van het zwembad.

Iedereen bedankt voor de leuke reacties! Goed te weten dat wij niet de enige zijn dit dit lezen :-)

2 opmerkingen:

  1. Wow wat gaaf dat je heel het proces hier beschrijft! Zo'n 5 jaar geleden hebben wij in Frankrijk bij ons vakanie huis ook een soort gelijk inbouwzwembad aangelegd. Echt een uitdaging, maar nog geen moment spijt van! Het geld is er zeker al uit! Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een goede post! http://zwembadselect.nl

    BeantwoordenVerwijderen