vrijdag 22 juli 2011

We hadden bijna water.....

Afg nacht ca 10.000 Ltr het zwembad ingepompt. Dit stopte weer rond 7u vanochtend omdat de druk op de waterput overdag minder wordt (het huis zelf heeft een tank van 5000 Ltr die door de put gevuld wordt).
De tankauto met water was vanmorgen keurig rond 9u onder aan de berg. Het pad wat wij normaal met de auto rijden kon hij echter niet nemen ivm een krappe bocht. Daarom moesten we een ruig pad naar de andere kant van het huisje nemen (wat tot nu toe elke vrachtauto zoals betonmixer e.d. ook gedaan heeft).
De man was super chargrijnig en weigerde de laatste 100 mtr te rijden want was link voor zijn banden (!?).
Een uur lang gedoe en discussie en de vrouw van de aannemer bijna in tranen want die stond op het punt van vertrekken naar het vliegveld ivm vakantie.
Tot slot wilde de chauffeur nog geld zonder geleverd te hebben ivm verloren uren. Dit is uiteindelijk wat "gemiddeld" vanuit de zak vd aannemer. Vervolgens nog gemekker omdat hij keren op het pad moeilijk vond dus was verre van een beste chauffeur.
Nu nieuwe afspraak gemaakt met ander bedrijf morgen 9u. Oppikken onder aan de berg en dan maar hopen dat het goed gaat. We gaan vannacht nog ca 15-20.000 Ltr pompen vanuit de bron zodat we hopelijk aan 1 tankauto van 20.000 Ltr morgen genoeg hebben.

We krijgen wel iets hulp want is nu bewolkt en begint te miezeren :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten