vrijdag 19 augustus 2011

Het Zwembad - Deel 16 - Eindstreep in zicht (?)

Na een geplande einddatum van 25 Juli die werd verschoven naar 15 Augustus moesten we nu weer rond de tafel over een nieuwe datum. Vanaf het begin is voor ons altijd 1-Sep de geplande einddatum geweest want dat is aanvang van onze vakantie.
Bij de mededeling aan de aannemer dat nu alles echt af moet zijn op 1-Sep sprak zijn gezicht boekdelen. De grondwerker die de gaten moet vullen is op z'n vroegst 28-Aug beschikbaar. Inclusief tegelwerk schat hij nog 3 dagen werk te hebben dus uiteindelijk beloofde hij dat alles 1-Sep klaar zou zijn.
Gezien hoe het gesprek verliep acht ik de kans minimaal! Uiteindelijk maar besloten om mij gewoon over te geven en het allemaal maar af te wachten. Veranderen kan men het (of hun) toch niet en afmaken doet hij sowieso wel omdat de laatste betaling dan pas zal plaatsvinden.

Bezoek deze week was dus eigenlijk om alles af te ronden waar dus niets van gekomen is maar al met al wel een heerlijk weekje gehad met dagelijks 35 graden en geweldige zomeravonden van 25-28 graden.

Over 2 weken echt vakantie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten